Om Mig

Jeg er en ung fyr på 27 snart 28 år, født og opvokset Legobyen Billund.
Jeg er et aktivt menneske der sætter stor pris på samvær med familien og kammeraterne. Til daglig er jeg et aktivt menneske, dyrker sport, træner og nyder at bruge mig selv aktivt. Det kommer også til udtryk i min passion for at rejse ud i verden og opleve nye ting. Derudover er jeg rigtig passioneret omkring fotografering og bruger mange timer på f.eks. at gå Aarhus’s gader tynde og skyde en masse billeder af motiver og mennesker jeg møder på min vej. Billeder du også kan tage et nærmere kig på herinde.

På et mere professionelt niveau er jeg en person der trives  i et travlt miljø, jeg har en passion for at arbejde med online marketing samt udtænke nye metoder/ideer og koncept udvikle i et digitalt perspektiv. Jeg er meget interesseret i digital marketing, specielt sociale medier, content marketing, web design og måden hvorpå virksomheder markedsføre til og kommunikere med sine kunder og via fængende content fanger deres opmærksomhed. Jeg er arbejdsom, effektiv og forventer altid det bedste af mig selv, hvilket betyder at jeg altid stræber efter det bedste resultat, uanset given opgave.

Tlf:                          28964519
Mail:                       mikkeljschmidt@gmail.com

Professionelle Fagområder

Sociale Medier

Grafisk Design

Web Design

Webshop / CMS

Koncept Udvikling

SEO / SEM / INBOUND

Mine Digitale Kvaliteter

Et overblik over de tekniske kvalifikationer jeg har erhvervet mig gennem uddannelser, praktikforløb samt andre projekter.

Adobe Photoshop

90%

Adobe Indesign

85%

Adobe Illustrator

90%

Wordpress

90%

Facebook / LInkedIN / Twitter / Instagram

95%

SEO / SEM

70%

Google Analytics

75%

Magento

75%

Adobe Premiere

70%

Google Certifikat

Succes Online – Digital Marketing

Hubspot Certifikat

Inbound Marketing

Sociale Medier

Jeg har arbejdet meget med eksponering af virksomheder på de sociale medier og har en del erfaring i at udarbejde kreativt og fængende indhold, velskrevne tekster, professionelle kampagner og efterfølgende analysering af effektiviteten.

Grafisk Design

Jeg har stor erfaring i arbejdet med grafisk design – herunder har jeg udarbejdet visuelt content til de fleste typer af platforme,  billede redigering, SoMe opslag, plakater, brochurer, professionelle PP opsætninger, Web designs og Logoer.

Web design

Jeg besidder en stor interesse i at skabe websites, fra skabelon og ide generering til det faktiske online resultat. Her har jeg arbejdet med flere programmer, hvoraf WordPress må siges at være min største force. Jeg har derudover indblik i HTML og JAVA og kan producere websites, tekster og grafisk indhold på et højt plan.

Webshop / CMS

Jeg har erfaring i at arbejde med CMS systemer og udvikle webshops. Her har jeg erfaring med programmet Magento, hvilket jeg har brugt mange timer i. Derudover har jeg gennem mine uddannelser opnået erfaring og indsigt i brugerens online rejse og kan på baggrund af indsigter og UX optimere en online købsoplevelse og designe gode online købsoplevelser.

Koncept Udvikling

Jeg har en bred erfaring i koncept udvikling og besidder mange forskellige værktøjer i forhold til at udvikle og implementere nye ideer, både af fysiske og digitale produkter. Jeg har arbejdet meget med at designe et koncept ud fra en brugers synspunkt og på den måde udvikle koncepter der er brugervenlige og samtidig tænkt ind i en kommerciel helhed, både hvad angår branding, design og funktion.

SEO / SEM / INBOUND

SEO og SEM er en nødvendig kompetence når man bevæger sig inden for web design og online marketing. Derfor er disse begreber meget velkendte for mig og samtidig værktøjer jeg benytter mig af i de projekter jeg arbejder med. Jeg har opnået meget indsigt i brugen af SEO og SEM gemmen uddannelsen og har siden hen taget certifikater for at blive endnu dygtigere til at implementere det i de koncepter jeg udvikler. Senest er Indbound marketing også blevet populært, hvilket jeg også har taget et certifikat indenfor i henhold til at kunne bruge det i et professionelt perspektiv.

Uddannelser

E- design

Den første uddannelse jeg sprang ud i var E-design, en 2-årig erhvervsuddannelse på IBA i Kolding. På denne uddannelsen lærer man om design, samtidig med at man får indsigt i entreprenørskab og lærer om produktion, markedsføring og organisationers opbygning. Uddannelsen har særligt fokus på digitalt design samt grafisk design.

E’et står for entrepreneurskab og mottoet er: ”det starter her
Med udgangspunkt i konkrete projekter og cases bliver der arbejdet kreativt og innovativt med designprocesser med henblik på at nå frem til økonomisk bæredygtige forretningskoncepter og -løsninger. Man lærer desuden, hvad der skal til for at formidle og markedsføre en løsning, så den kan komme ud over rampen til målgruppen.

Digital Koncept udvikling

Efter E-design var jeg meget optaget af det kreative samt det at skabe digitale oplevelser og samtidig være med i design processen omkring dem – derfor valgte jeg at flytte til Aarhus og påbegynde en top-up bachelor i Digital Koncept Udvikling

Uddannelsen har fokus på projektledelse, innovation, nytænkning og at skabe digitale løsninger. Her fik jeg mulighed for at arbejde kreativt, idegenere for kunder og skabe nye digitale produlkter. Derudover opnår man indsigt i de nyeste trends inden for internet og sociale medier. Jeg har arbejdet med udvikling af koncepter inden for alle digitale platforme – både på et strategisk og praktisk niveau.

Gå til top